Over ons

Wie zijn wij

Safe-PlayPoint onderhoudt speel- en sporttoestellen waarbij het kind centraal staat. Ook voor advies omtrent inrichting van uw speelterrein en voor valdempende ondergronden kunt u bij ons terecht. Safe-playpoint richt zich met name op de gemeentelijke markt, scholen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, de recreatieve sector en speeltuinverenigingen.

Alle hierbij betrokken typen werk en technische disciplines, inclusief SPP inspectie programma management, plan- ning en werkvoorbereiding worden door Safeplaypoint volledig geïntegreerd. Voor de klant biedt dit niet alleen als voordeel dat zij slechts één aanspreekpunt hebben, maar ook dat het volledige integratieproces met alle bijbehorende communicatie bij Safeplaypoint ligt en dat de klant daar zelf geen tijd en energie aan hoeft te verspillen. Bovendien kan met deze synergiewinst geld worden bespaard, doordat de kosten van een totaalpakket lager zullen zijn dan de som der individuele delen. Kortom: volledige ontzorging.

Onze voordelen

One Stop Shop service voor u

Safe-playpoint onderhoudt speel- en sporttoestellen en waterglijbanen waarbij het kind centraal staat. Ook voor advies omtrent inrichting van uw speelterrein of glijbaan installatie. Ook voor valdempende ondergronden kunt u bij ons terecht.

Gespecialiseerd personeel

Door gebruik te maken van onze vakkundige medewerkers met vele jaren ervaring kunnen wij stellen dat we een specialist zijn op het gebied van inspecties en onderhoud. U bent dan ook verzekerd van kwaliteit.

Gedetailleerd inspectierapport

Tijdens de inspectie wordt een inspectierapport opgesteld. Dit rapport bevat foto’s van toestellen, speelplek en detailfoto’s van eventuele gebreken. Indien mogelijk worden de kleine reparaties direct uitgevoerd.

Welke diensten bieden wij aan

Veiligheid inspectie

De jaarlijkse hoofd- en veiligheidinspectie wordt uitgevoerd om het algehele veiligheidsniveau van speeltoestellen, funderingen en ondergronden vast te stellen. Dit wordt beoordeeld door controle op naleving van de relevante delen van NEN-EN 1176 met inbegrip van eventuele weersinvloeden, aanwezigheid van

Functionele inspectie

Een operationele of functionele inspectie is een inspectie om de veiligheid, functionaliteit en stabiliteit van het toestel te controleren, in het bijzonder op slijtage. Er wordt bijvoorbeeld aandacht besteed aan bodemvrijheid, oppervlakte afwerking, blootliggende funderingen, scherpe randen, ontbrekende onderdelen en

Visuele inspectie

Tussen de veiligheidsinspectie en de functionele inspectie door moet het toestel visueel geïnspecteerd worden. Tijdens deze inspectie kunnen evidente gevaren als gevolg van vandalisme, gebruik of weersomstandigheden worden geïdentificeerd, bijvoorbeeld gevaren door defecte onderdelen of glasscherven. De hoeveelheid inspecties hangt