One stop service voor u

Het one stop shop concept van Safe-playpoint: Safe-playpoint onderhoudt speel- en sporttoestellen en waterglijbanen waarbij het kind centraal staat. Ook voor advies omtrent inrichting van uw speelterrein of glijbaan installatie en voor valdempende ondergronden kunt u bij ons terecht.

Safe-playpoint richt zich met name op de gemeentelijke markt, scholen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, de recreatieve sector en speeltuinverenigingen.

Alle hierbij betrokken typen werk en technische disciplines, inclusief SPP inspectie programma management, plan- ning en werkvoorbereiding worden door Safeplaypoint volledig geïntegreerd. Voor de klant biedt dit niet alleen als voordeel dat zij slechts één aanspreekpunt hebben, maar ook dat het volledige integratieproces met alle bijbehorende communicatie bij Safeplaypoint ligt en dat de klant daar zelf geen tijd en energie aan hoeft te verspillen. Bovendien kan met deze synergiewinst geld worden bespaard, doordat de kosten van een totaalpakket lager zullen zijn dan de som der individuele delen. Kortom: volledige ontzorging.